Viorel Mardare - petrecut pe ultimul drum. Rudele, prietenii si cei care i-au admirat creatia si personalitatea si-au luat ramas bun de la regizor - VIDEO

Regizorul a fost inmormantat ieri, la cimitirul central de pe strada Armeneasca.

Viorel Mardare - petrecut pe ultimul drum. Rudele, prietenii si cei care i-au admirat creatia si personalitatea si-au luat ramas bun de la regizor - VIDEO

Un baiat bun, un artist talentat si un om cu demnitate si cu simtul umorului – asa si-l vor aduce aminte cei care l-au cunoascut.

 „Am ramas cu o imensa tristete in inima. Nu a realizat foarte multe din cate ar fi putut. Avea un potential enorm.”, marturiseste Victor Ciobanu.Multi dintre apropiatii lui Viorel au purtat in maini baloane rosii in forma de inima –  simbolul regizorului pe retelele de socializare. Si colegii de breasla s-au despartiti cu greu de el: „Viorel a reusit sa demonstreze ca poti fi iubit de oameni fara sa ai partid politic, televiziuni, bani, fara sa imparti pomene electorale. El a fost si este iubit de foarte multa lume. Sper ca cei care vor trai si peste 30 de ani sa-l tina minte si sa-l iubeasca cu aceeasi putere.”, a spus Sergiu Prodan.

Regizorul s-a stins din viata sambata, la varsta de 37 de ani, dupa ce vara trecuta a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer. In doar doua zile, s-au adunat peste 100 de mii de euro, bani suficienti pentru tratament. Acesta a fost internat la o clinica din Germania, dar asta nu i-a salvat viata. Recent, Mardare a primit Premiul National si este apreciat pentru spoturile inedite de promovare a tarii.

Sursa foto: Facebook.com