Victoria Rosca, indignata de tupeul unor persoane. Afla ce anume a suparat-o pe simpatica actrita - VIDEO

Actrita si regizoarea Victoria Rosca este in fierberea pregatirilor pentru noul sau spectacol, care va avea loc pe 27 octombrie, la teatrul folcloric “Ion Creanga” din capitala.

Victoria Rosca, indignata de tupeul unor persoane. Afla ce anume a suparat-o pe simpatica actrita - VIDEO

Cu aceasta ocazie ea a oferit un interviu, unde a povestit mai multe detalii despre eveniment, dar si despre problemele neasteptate cu care s-a confruntat in procesul de pregatire.

In gura satului este un spectacol despre prejudecati. In centrul actiunii se afla o familie bogata, care doreste sa isi marite fata dupa toate canoanele societatii. Rolul fetei in pragul maritisului i-a si revenit Victoriei, care recunoaste ca nu are prea multe in comun cu eroina sa si ca i-a fost greu sa intre in rol: “Eu nu sunt deloc fetita ascultatoare, care nu iese din cuvantul parintilor.” spune ea.

Neasteptat, recunoaste actrita si regizoarea, s-a confruntat cu o problema - cunoscutii au inceput sa ii ceara bilete gratis pentru acest spectacol. Acest fapt a indignat-o pe femeie, pentru ca, marturiseste ea: “Biletul e doar 50 de lei, iar pana sa vin eu, spectacolele se jucau si cu 30 de lei per bilet. Munca actorului necesita sa fie apreciata totusi.” Aceasta rabufnire a Victoriei e si usor de inteles, pentru ca din spusele ei: “Un spectacol care include si decor, si costume, si coloana sonora ajunge in medie pana la 100 de mii de lei.”- o suma uriasa pentru teatrele noastre.


Spre finalul interviului Victoria a invitat lumea la teatru, incuranjandu-si spectatorii sa vina, pentru ca spune ea: “La noi incape toate lumea.”

 

 

Sursa foto: Facebook.com/VictoriaRosca