Vasile Macovei, declaratie sfasietoare despre mama copiilor sai: "Nu are grija asa cum ar trebui sa aiba o mama. Copiii mei sufera!" - VIDEO

Daca la inceput a tinut sa pastreze tacerea in legatura cu zvonurile despre un potential divort, acum intre Vasile Macovei si fosta lui sotie a izbucnit un adevarat razboi.

Vasile Macovei, declaratie sfasietoare despre mama copiilor sai: "Nu are grija asa cum ar trebui sa aiba o mama. Copiii mei sufera!" - VIDEO

Vasile Macovei a povestit detalii nestiute pana acum din drama personala pe care o traieste la moment. Interpretul a marturisit ca nu si-a vazut copiii de la sfarsitul lunii februarie a anului curent: "In ziua de 23 februarie a fost ultima data cand mi-am vazut baietii. Ma simteam strain acolo. Am putut sa merg doar pana la usa casei. Cristina mi-a interzis sa intru: "Pana aici.", a zis ea!".

Contactata de reporterul O Seara Perfecta, fosta bona a facut lumina in scandalul dintre Vasile Macovei si Cristina Bolboceanu: "Aveam restrictii sa nu-i dau voie sa vorbeasca cu copii fara voia ei.", a recunoscut Elena Ciobanu.

Cantaretul a mai dezvaluit telespectatorilor motivele care au dus la separarea celor doi, din care a rezultat si divortul ulterior: "Am luptat un an de zile pentru familia mea. Am fost alaturi de ea tot timpul. Cristina a gasit sustinerea in alta parte. Eram fidel!". 

Vasile Macovei a socat cu o declaratie neasteptata, precum ca fosta sotie nu este una dintre cele mai grijulii si atente mame: "Nu are grija de ei asa cum ar trebui sa aiba o mama. Dominic are nevoie de mama, ea pleaca des. Copiii mei sufera, deoarece ea petrece putin timp cu ai nostri baieti!". Mai multe informatii despre acest subiect sensibil, afla din interviul ce urmeaza:

Sursa foto: Google.com