Te-ai intrebat vreodata cat de sigur este mediul online pentru micutul tau? Vezi care sunt sfaturile expertilor cu privire la siguranta copiilor - VIDEO

Desi Internetul reprezinta o parte semnificativa din viata noastra, uneori ne pomenim a trai mai mult online, decat in viata reala.

Te-ai intrebat vreodata cat de sigur este mediul online pentru micutul tau? Vezi care sunt sfaturile expertilor cu privire la siguranta copiilor - VIDEO

Cu toate acestea, mediul virtual nu este cel mai sigur spatiu in care am putea evada. Astfel, in fiecare an, in prima zi de marti a lunii februarie, se sarbatoreste Ziua Sigurantei pe Internet. 

Moldcell, in parteneriat cu Centrul International „La strada” si Tekwill, au lansat proiectul national – Internet fara Griji. Acesta prezinta o serie de seminare practice despre siguranta online, unde se prezinta metode despre cum sa iti protejezi copilul pe internet.

 

„Aceste semninare sunt destinate copiilor si parintilor, dar se desfasoara in paralel. Parintii asculta sfatul expertilor in domeniul respectiv, informatia fiind adaptata in mod special pentru ei. Iar pentru copii este organizat un atelier de robotica, adaptat sigurantei online, pentru ca ei sa invete intr-un mod interactiv.”, a mentionat Gheorghe Hancu, specialist in comunicare, Moldcell. 

 

Elena Botezatu, directoare a Programului Copii, „La strada”, a declarat ca pe parcursul seminarelor, parintii primesc toata informatia necesara. De asemenea, psihologul ii poate ajuta, daca micutul lor a avut de suferit pe internet. Urmareste in continuare sfatul expertilor cu privire la siguranta in mediul online a copiilor: 

Sursa foto: Google.com