Sorina Obreja s-a intors din vacanta petrecuta alaturi de familia sa, in Venetia! Ce detalii a dezvaluit prezentatoarea PRO TV - VIDEO

Sorina Obreja, prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la PRO TV, a venit in platoul nostru si ne-a povestit despre frumoasa vacanta pe care a petrecut-o alaturi de familie, in Venetia.

Sorina Obreja s-a intors din vacanta petrecuta alaturi de familia sa, in  Venetia! Ce detalii a dezvaluit prezentatoarea PRO TV - VIDEO

Candva demult, pe cand avea 10 ani, ilustratiile alb-negru dintr-o carte au dus-o cu gandul la un oras ce plutea pe ape. Acum, dupa aproape 20 de ani, Sorina Obreja a reusit sa viziteze din nou acest oras.

"Nu a fost prima data cand am fost la Venetia. Am mai fost in anul 2010. De data asta am fost impreuna cu familia, cu Ion, Emilia si mama mea. Am fost intr-o calatorie la surorile mele. Ambele sunt stabilite in nordul Italiei, asa ca le-am vizitat pe rand".

Cum a fost vacanta prezentatoarei, revederea cu cele doua surori, dar si cum a reactionat fetita prezentatoarei la frumusetea orasului de pe apa, afla din video ce urmeaza.