Solistul trupei Catharsis, Ion Rata: "Fiica mea ma critica constructiv. De la ea invat sa fiu in pas cu timpul." - VIDEO

Vara este anotimpul cand interpretii sunt plini de inspiratie si gata sa lanseze piese noi, iata ca si interpretul Ion Rata a decis sa isi surprinda fanii cu o piesa care se potriveste de minune cu atmosfera calda si relaxanta de afara.

Solistul trupei Catharsis, Ion Rata: "Fiica mea ma critica constructiv. De la ea invat sa fiu in pas cu timpul." - VIDEO

”M-am trezit intr-o dimineata cu un gand sa scriu un cantec cu fluierat. La care fiica mea, fara nicio ezitare, mi-a spus sa ma apuc de treaba. Si pana la amiaza partea cu fluieratul a fost gata. Mi-am dorit ca piesa sa fie una lejera, optimista, cu mai putina filosofie, acum la inceput de vara ca pana in toamna sa isi faca treba,” povesteste interpretul despre proaspata sa piesa.

La fel de entuziasmat, interpretul a povestit si despre cariera fiicei sale Ruxandra, care recent a aparut intr-un videoclip pe post de actrita pentru piesa lui Vali Boghean ”Noi”. Aceasta reuseste sa combine de minune actoria cu muzica, care, dupa cum ne-a marturisit tatal sau, ii este mult mai aproape de suflet. ”In actorie, aceasta a fost a doua ei experienta. Eu o sprijin in orice, doar ca sa fie buna in ceea ce face. Anul acest absolveste Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice, si e tocmai momentul ca sa-si inceapa o cariera pe taramul muzicii,” a spus Ion Rata.