Roman Burlaca: „Eu imi raportez clipurile la piata internationala si imi dau seama ca mai am mult de muncit” - VIDEO

Productiile regizorului Roman Burlaca au adunat un miliard de vizualizari pe YouTube, iar profesionalismul si maturitatea pe care mai rar le intalnesti la un tanar de varsta lui, i-au adus colaborari cu artisti de top atat de la noi, cat si din Romania.

Roman Burlaca: „Eu imi raportez clipurile la piata internationala si imi dau seama ca mai am mult de muncit” - VIDEO

Cu toate acestea, Roman nu se lasa imbatat de succes si continua sa munceasca intens: „Eu imi raportez clipurile la piata internationala si imi dau seama ca mai am mult de muncit. Nu vreau sa mai raman la nivelul din Republica Moldova.”

 

 

„Am un coleg de proiect care mereu imi spune ca daca vreau sa inteleg unde sunt, defapt, sa ma uit la clipurile lui Beyonce. Astfel, consider ca nu am, in general, un videoclip de nota 10.”, a mentionat Roman. 

 

 

Pe langa pasiunea sa pentru regizare, Roman Burlaca isi doreste enorm de mult sa fie licentiat in drept: „Eu nu am ascuns niciodata ca ma regasesc in avocatura si, cu siguranta, voi face o facultate in acest domeniu. Traim doar o viata si ar trebui sa facem lucruri noi, nu sa ne limitam la zona noastra de comfort.”

Sursa foto: Facebook.com, Google.com