Pentru ei, dragostea este eterna! Cuplurile autohtone care au rezistat in timp - VIDEO

Dragostea adevarata rezista in timp, un exemplu sunt cuplurile care sunt de ani buni impreuna si nu se mai satura unul de celalalt.

Pentru ei, dragostea este eterna! Cuplurile autohtone care au rezistat in timp - VIDEO

Imparteau o bursa la doi – cand el nu mai avea bani, si banii de la nunti – cand se termina bursa. Nicolae Botgros si Lidia Bejenaru sunt impreuna de la 15 ani si de atunci, au impartit si bune, si rele. 


Desi au peste 40 de ani traiti unul langa celalalt, Olga Ciolacu si Valentin Batranac se dezmiarda ca in tinerete cu cuvinte de dragoste, iar pentru o relatie plina de armonie, cei doi au si un secret.


Actorii Zinaida si Tudor Tarna sunt de 49 de ani impreuna, dar inca isi mai pregatesc micul dejun. Zinaida spune ca este multumita sa lucreze alaturi de sotul ei si ca nu are nevoie de timp liber in care sa fie singura. 


Anisoara Puica este impreuna cu Vladimir Bunistru de 30 de ani si formeaza un cuplu de invidiat. Desi sunt discreti la aparitii impreuna,  se sprijina reciproc in tot ceea ce fac.


Vitalie si Silvia Dani sunt o familie de aproape 27 de ani. Nu se plictisesc chiar daca sunt impreuna si acasa, si la munca. Intr-un interviu, Vitalie Dani a recunoscut ca barbatii nu ar fi barbati, daca nu ar avea o femeie puternica alaturi. 

 De 12 ani sunt de nedespartit acasa, dar si pe scena. Corina Tepes si Costi Burlacu nu se satura sa traiasca si sa cante dragostea.

 

Cine nu glumeste, mult nu traieste – spune Igor Cuciuc, care este doza de dispozitie pentru sotia sa, Diana. Cei doi sunt foarte apropiati, Diana fiind prezenta si in cateva clipuri ale sotului ei. Ceruta in casatorie la Paris, Natalia Barbu formeaza cu Toni Sota o familie frumoasa inca din anul 2011 si totul datorita senzatiei ca-l cunoaste de sute de ani. 

 

Daniela si Aurel Chirtoaca s-au cunoscut intamplator, dar sunt impreuna nu din intamplare. Interpretul s-a indragostit la prima vedere de sotia lui, iar acum au trei copii minunati. 

 

 

Sursa foto: Google.com