Orice sfarsit e un nou inceput! Dupa plecarea de la teatru, actrita Victoria Rosca isi formeaza propria trupa. „Acum s-a terminat cu plansul, pentru ca s-a adunat prea mult de lucru.” VIDEO

Tot raul e spre bine, zice o vorba din popor. O stie cel mai bine Victoria Rosca pe care plecarea de la Teatrul Ion Creanga mai mult a inspirat-o decat a demotivat-o. Aceasta a reusit deja sa-si adune o trupa noua si se pregateste de lansarea Teatrului Popular Zambarele. Cand vor pune in scena primul spectacol, ne-a povestit chiar ea, in cadrul unui interviu.

Orice sfarsit e un nou inceput! Dupa plecarea de la teatru, actrita Victoria Rosca isi formeaza propria trupa. „Acum s-a terminat cu plansul, pentru ca s-a adunat prea mult de lucru.” VIDEO

Dupa ce a plecat de la teatru in care a activat doi ani, Victoria marturiseste ca a trecut printr-o perioada dificila: „Am refuzat un timp sa merg la emisiuni, pentru ca am asteptat un pic sa trec peste emotii si sa pot vorbi linistit despre asta. Acum s-a terminat cu plansul, pentru ca s-a adunat prea mult de lucru.”

Asa cum spiritele s-au mai linistit, actrita spune ca asa si nu a inteles cum lucrurile au putut lua o astfel de intorsatura.„Nici eu nu stiu sigur cum s-a intamplat totul. A fost un scandal, desi nu a fost primul. Mi-am cerut drepturile si mi s-a spus ca eu nu mai sunt in teatru. In toamna, a fost un scandal, chiar inainte de premiere si am zis ca pun acolo punctul, dar de dragul spectacolului si al trupei, am decis sa trec atunci peste. Au fost doua zile de premiera in care sala a fost arhiplina.”

Situatia in teatru a fost una dificila, iar situatiile neplacute erau generate din senin, povesteste Victoria. „Conflictele apareau de la orice, inclusiv de la Zambarele, chiar daca asta era platforma prin care se vindeau biletele. Au fost atat de multe momente de acest gen, incat nu le tin contul. Am incercat cumva sa lipesc trupa, sa aducem altfel de spectacole, o altfel de abordare, un pic mai mult umor. Am avut diferite reprosuri de la faptul ca sunt invitata in emisiuni si ca sunt ditamai vedeta si s-a ajuns pana si la familie. Mi s-a zis ca imi fac imagine pe seama teatrului si atunci pana acolo a fost. Am plecat.”

„Trei zile am plans, dupa care, mi-am perindat amintirile, colegii, evenimentele. Colegii mi-au spus ca au pus cererea pe masa si au plecat. Deci, 7 oameni au plecat cu mine- majoritatea trupei. Acum se vor regasi absolut toti in trupa mea noua de teatru. Am inceput sa caut sala de repetitii, sponsori. Bineinteles, primii bani s-au luat din bugetul familiei noastre.”, spune actrita.

Desi scandalurile par sa se fi linistit, Victoria marturiseste ca inca ecouri se mai aud: „Nu suntem inca lasati in pace. Inca primesc mesaje ca sunt persecutati unii colegi, ca sunt data la politie. Pot spune insa ca lansarea va fi la inceputul lui aprilie si parca e bine. Lumea e pozitiva. Am deschis si o platforma unde oamenii care doresc sa ne sustina doneaza. Mi-am zis ca totul o sa fie bine.”

 

Mai multe detalii despre plecarea din teatru si crearea noii trupe a Teatrului Popular Zambarele, afla din interviul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com/ Victoria Rosca