Momente spectaculoase la concertul aniversar al Trupei Akord! Mai multi artisti de la noi au ramas impresionati de evolutia baietilor: „Acesta este abia inceputul” - VIDEO

Trupa Akord si-a surprins spectatorii, care au venit sa-i admire in acest weekend la Palatul National, cu un spectacol incendiar si o scenogarfie impresionanta.

Momente spectaculoase la concertul aniversar al Trupei Akord! Mai multi artisti de la noi au ramas impresionati de evolutia baietilor: „Acesta este abia inceputul” - VIDEO

Baietii de la Akord au sarbatorit cei 12 ani ai trupei printr-un concert de exceptie, regizat de Daniela Burlaca. Piese noi si vechi, coregrafii spectaculoase si mai multe tinute au fost ingredientele de baza ale concertului OPUS.

Trupa, formata din Igor Sarbu si Igor Stribitchi, a facut, de curand, 12 ani, iar concertul sustinut la Palat a fost o retrospectiva si totodata, o ocazie pentru lansarea noului album numit „OPUS”. Fiecare piesa care a rasunat a transmis o poveste pusa in scena de talentata Daniela Burlaca. 

Prezenti la eveniment au fost cei mai buni prieteni, alaturi de care baietii din formatie au evoluat de-a lungul timpului: „Avem parte de oameni absolut minunati si asta mi se pare unul dintre cele mai mari succese ale unui artist”, a mentionat Igor Sarbu.

Printre spectatori au fost si interpreti precum: Natalia Gordienko, Ion Paladi, Corina Tepes si multi altii. Desi interpetul Ion Paladi vine dintr-o alta zona muzicala, acesta a fost colegul de facultate al baietilor si este impresionat de evolutia lor: „Noi ne cunoastem inca din anul 2000, atunci cand eram colegi la Colegiul de Muzica «Stefan Neaga».”

Sunt impreuna de 12 ani si ne-am obisnuit sa-i vedem cantand in duet, de aceasta data insa baietii au avut si aparitii solo. Igor Stribitchi a ridicat sala in picioare printr-un moment spectaculos de opera. 

Un moment sensibil a fost si cel in care baietii le-au multumit si le-au daruit flori celor care le-au fost mereu alaturi – mamelor lor. Baietii spun ca cei 12 ani de activitate au fost atat de plini, incat au trecut neobservati: „Totul a trecut atat de repede, totul a fost intens cu multe emotii, cu multa lume, multe despartiri si provocari, dar cel mai important lucru, pe care am reusit noi sa-l facem impreuna, este ca ne-am mentinut. Chiar si atunci cand a fost cel mai greu, noi am mers mai departe.”

Evolutia formatiei a avut si etape mai dificile. La inceput trupa era formata din 3 membri, cei mai puternici au mers insa mai departe. Formatia fiind una dintre cele mai longevive de la noi.

Sursa foto: Facebook.com/ Akord, Facebook.com/ Nata Eftene