Si-a gasit pasiunea la doar 3 ani! Mihai Ungureanu: „Si acum imi aduc aminte ziua in care am intrat in sala de dans” - VIDEO

A invatat primii pasi de dans de la o varsta frageda si de atunci nu s-a mai oprit.

Si-a gasit pasiunea la doar 3 ani! Mihai Ungureanu: „Si acum imi aduc aminte ziua in care am intrat in sala de dans” - VIDEO

Mihai Ungureanu uimeste de fiecare data la diverse concursuri internationale prin prezenta scenica si carisma: „Am participat de curand la un concurs care s-a desfasurat la Moscova, unde am avut un rezultat destul de bun, as putea spune, deoarece a fost o competitie foarte puternica.”

Adolescentul se dedica cu trup si suflet dansului, acordandu-i majoritatea timpului sau: „De curand am revenit de la Kiev, iar weekendul acesta plec la Bucuresti, apoi plec in Italia.”

Mihai a invatat cu timpul sa treaca peste momentele mai dificile din cadrul competitiilor unde nu reusea sa ia niciun premiu: „Sunt putin dezamagit, insa trebuie sa inveti sa te impaci cu ideea ca uneori si pierzi.”

 

Dansatorul si acum isi aminteste cu nostalgie de primele sale miscari de dans: „Pe la 3 ani, mama mi-a zis sa ma duc cu ea la magazin si pe drum am observat ca mergem in alta directie. Si asa am ajuns la dansuri. Pe atunci nu-mi placea sa dansez, dar cu timpul, am inceput sa indragesc aceasta activitate.”

 

Mihai Ungureanu se vede pe cele mai mari scene ale lumii si munceste intens pentru a-si vedea visul realizat.