Preotul Maxim Melinti povesteste cum a fost sa defileze ca un model: "Nu cred ca e ceva iesit din comun, si eu sunt om." - VIDEO

Preotul Maxim Melinti a facut ceea ce putini reprezentanti ai bisericii fac - a intrat in rolul unui model si a defilat, alaturi de fiul sau, in cadrul unui eveniment de moda.

Preotul Maxim Melinti povesteste cum a fost sa defileze ca un model: "Nu cred ca e ceva iesit din comun, si eu sunt om." - VIDEO

A defilat la Fashion Soiree si a spart toate stereotipurile! Preotul Maxim Melinti a povestit cum a fost pentru el aceasta experienta. Acesta a intrat in rolul unui model, alaturi de fiul sau. Marturiseste ca a avut emotii mari, si ii tremurau genunchii: "Am avut emotii extraordinare! A fost frumos, mi-a placut."

Receptiv, deschis si extrem de sincer, Maxim a dezvaluit si cati bani primeste. Preotul are un salariu de doar 1500 de lei lunar, pentru activitatea sa din cadrul Bisericii de la Ghidighici. Pentru a-si putea intretine familia, totusi, el a marturisit ca mai are si alte activitati.


Maxim Melinti a abordat si un subiect extrem de controversat - banii care se achita in biserica: "Oamenii au o relatie corupta cu Dumnezeu.", referindu-se la faptul ca unii considera ca isi pot "spala" pacatele prin platirea unei sume frumusele de bani.

 

Sursa foto: Facebook.com