Lidia Nafornita: "Piesa este in memoria tatalui..." Ce moment emotionant a trait soprana Valentina Nafornita, pe scena de la "O seara in parc" - VIDEO

"O seara in parc" - concertul ce a adunat pe aceeasi scena unii dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi, a oferit publicului nu doar o atmosfera frumoasa si muzica de calitate, dar si cateva momente emotionante.

Lidia Nafornita: "Piesa este in memoria tatalui..." Ce moment emotionant a trait soprana Valentina Nafornita, pe scena de la "O seara in parc" - VIDEO

Valentina Nafornita a fost eroina serii, in jurul ei s-a desfasurat grandiosul concert. Cei cateva zeci de muzicieni aflati pe scena au creat momente greu de uitat, insa se pare ca nu doar publicul a avut trairi puternice, dar si pe Valentina au coplesit-o emotiile chiar pe scena. Sora ei, Lidia Nafornita, a destainuit ceea ce poate multi au observat, insa putini au inteles adevarul. Este vorba despre clipele in care sopranei i-au dat lacrimile: "Piesa este in memoria tatalui..." a spus Lidia. 

Alaturi de Valentina Nafornita, la acest spectacol au evoluat unii dintre cei mai notorii muzicieni din tara noastra: maestrul Eugen Doga, Constantin Moscovici, Ionel Manciu, Vitalie Advahov si Brio Sonores.  

Concertul de anvergura "O seara in parc" a adunat peste 6000 de persoane, ce au avut ocazia sa savureze muzica de calitate, iar o parte din banii stransi din vanzarea biletelor vor fi folositi pentru renovarea Teatrului Verde.  

Cat de spectaculos s-a desfasurat acest eveniment, vezi in fotografiile ce urmeaza.