Dani Gonta, despre motivul pentru care face vlogging: "Uneori merg la emisiuni si acolo primesc dulciuri.” - VIDEO

Daca pentru a fi medic sau inginer trebuie sa ai o anumita varsta si studii de specialitate, mediul virtual ne ofera activitati care pot fi practicate oricand.

Dani Gonta, despre motivul pentru care face vlogging: "Uneori merg la emisiuni si acolo primesc dulciuri.” - VIDEO

Dani Gonta are 8 ani, unul dintre cei mai tineri si simpatici vloggeri de la noi. Pe langa faptul ca Dani este un copil foarte inteligent si istet, acesta mai este si un veritabil generator de idei creative. Dragostea pentru internet a aparut pe la varsta de 3-4 ani, spune mama baiatului, Diana Gonta, iar ideea de a-si crea propriul vlog, pe la 6 ani. Femeia recunoaste ca a fost cam sceptica in privinta proiectului, dar asa cum copilul s-a aratat foarte entuziasmat, au decis totusi sa faca un experiment. Vlogul a fost lansat in primavara, iar peste 3 luni, pagina lui era urmarita de peste 3 mii de persoane.

Baietelul povesteste ca si-a dorit foarte mult propriul vlog: “Vedeam alte persoane si eram gelos. Am vrut sa primesc si bani. Deocamdata afacerea nu prea merge, dar uneori merg la emisiuni si acolo primesc dulciuri.” 

Diana monitorizeaza foarte atent activitatea fiului pe internet si are mereu grija ca ideile lui Dani sa fie materializate cat mai repede si cat mai corect. Pentru ca micul vlogger si-a propus atingerea unui numar foarte serios de vizualizari, “un milion de milioane” mama si fiul sunt pusi activ pe munca.

 Sursa foto: Facebook.com