Iti mai aduci aminte de trupa Protect? Vezi cu ce se ocupa acum solista trupei, Angelina Korjan - VIDEO

Chiar daca nu ai auzit de trupa Protect de ceva vreme, ecourile ei totusi se fac auzite gratie solistei trupei, care este neobosita in munca ei de a crea lucruri frumoase.

Iti mai aduci aminte de trupa Protect? Vezi cu ce se ocupa acum solista trupei, Angelina Korjan - VIDEO

Angelina Korjan, vocea fostei trupe Protect, a inceput toamna in forta. Cantareata a decis sa depaseasca limitele muzicii usoare si s-a apucat sa faca muzica populara, fapt care, o spune chiar artista, ii reuseste destul de bine.

 

Succesul primului sau videoclip pentru o piesa populara a incurajat-o sa nu se opreasca aici. Angelina Korjan a lansat, de curand, cel de-al doilea videoclip al sau pentru piesa Sarba din strabuni. Interpreta spera ca si aceasta sa fie o productie de succes, pentru ca, o afirma chiar ea: “Secretul unui videoclip de succes este in primul rand o melodie buna, un aranjament de calitate si o echipa de profesionisti care sa puna in practica toate ideile.”

Angelina marturiseste ca “E mai greu sa faci muzica populara.”, totusi cantareata nu are de gand sa se opreasca aici si ne promite sa revina cat de curand cu o noua creatie de calitate.