Ionela Covali se marita! Interpreta a fost ceruta in casatorie chiar de 14 februarie: „Lasa sa zica lumea ce vrea” - VIDEO

Ziua Indragostitilor este ocazia perfecta pentru surprize si gesturi romantice. Iar pentru Ionela Covali aceasta zi a fost una extrem de memorabila.

Ionela Covali se marita! Interpreta a fost ceruta in casatorie chiar de 14 februarie: „Lasa sa zica lumea ce vrea” - VIDEO

Tanara interpreta, Ionela Covali, a primit in dar de la iubitul ei, Vasile Botnari, inelul de logodna si un imens buchet de trandafiri albi. Fericitul eveniment a avut loc la Londra: „Am simtit niste emotii si sentimente extraordinar de puternice.”

Se pare ca totul a fost planuit in asa fel, incat proaspata mireasa sa nu-si dea seama de ce va urma: „Baietii au plecat sa cumpere flori, iar eu si nasa ne uitam prin magazine. Apoi au venit ei si nasa primeste un buchet de flori, iar eu, evident, m-am suparat de ce nu am primit si eu unul de la prietenul meu, era totusi 14 februarie. Ca mai tarziu, in telecabina, sa fiu uimita la propriu.”

Tinerii indragostiti sunt sustinuti la maximum de catre parinti si asteapta cu nerabdare nunta, in ciuda varstei miresei: „Atat mama mea, cat si cea a lui Vasile, au planuit intregul moment si si-au facut deja si planuri pentru nunta.”

Sursa foto: Facebook.com/ Ionela Covali