In memoriam Mihai Dolgan. De ziua lui, artistul a fost comemorat de familie, prieteni si admiratori - VIDEO

Chiar daca nu mai este printre noi, amintirea ii este vie, asa cum este si muzica formatiei "Noroc".

In memoriam Mihai Dolgan. De ziua lui, artistul a fost comemorat de familie, prieteni si admiratori - VIDEO

Astazi ar fi implinit 77 de ani. Pentru ca nu le mai este alaturi, familia, dar si  prietenii apropiati ai regretatului compozitor, Mihai Dolgan, s-au adunat ieri la Cimitirul Central din Capitala cu flori si cu bucatele preferate ale artistului.  

Radu Dolgan, fiul compozitorului, a tinut neaparat ca de ziua tatalui sau sa lanseze o piesa. „Eu continui sirul cantecelor scrise de el. Astazi am lansat piesa pe care o cantam mai bine de 30 de ani si e numita Steaua Norocului.”

Lidia Botezatu, sotia artistului, spune ca atunci cand ii este greu si are nevoie de ajutor, vine la mormantul sotului:„Ma bucur pentru tot ce a reusit sa faca. E strigator la cer ca Mihai Dolgan nu are o strada numita in cinstea sa.” Prietenii si colegii de breasla afirma ca l-au admirat pe Mihai Dolgan pentru devotamentul sau fata de muzica si ii sunt recunoscatori pentru ca i-a ghidat la inceputul carierei lor. 

Compozitorul si interpretul Mihai Dolgan s-a stins din viata la varsta de 66 de ani, rapus de o boala incurabila, pe 16 martie 2008. Cantecele legendarei formatii Noroc au devenit hituri in anii 70 si sunt cantate si astazi. 

Sursa foto: Google.com