Hellen Monroe, despre cum s-a descurcat in rochia de mireasa de 25 de kilograme: "Rochia a dictat dansul, si toata nunta de fapt!" - VIDEO

Stilista Hellen Monroe si judocanul Valeriu Duminica au avut parte de o nunta spectaculoasa, acum o saptamana.

Hellen Monroe, despre cum s-a descurcat in rochia de mireasa de 25 de kilograme: "Rochia a dictat dansul, si toata nunta de fapt!" - VIDEO

Cei doi au fost invitati sa povesteasca detalii despre nunta. "Eu ma simt inca in acea eforie a pregatirilor. M-am implicat foaorte mult pentru ca totul a fost pus la punct de mine si Valeriu." spune Hellen.

"Dupa parerea mea a iesit asa cum ne-am pus in plan. Mai mult pentru noi a contat cununia, insa nunta a fost mai mult o petrecere, o sarbatoare." completeaza Valeriu.

Hellen marturiseste ca i-a fost greu sa se miste din cauza rochiei, dar ca, in schimb, s-a simtit foarte frumoasa: "A fost foarte greu, mi-am pus in plan sa nu o scot pana la sfarsitul serii, pentru ca era foarte frumoasa si intorceam toate privirile in ea. Rochia a dictat dansul, si toata nunta de fapt! Nici nu am putut sa stau jos, din cauza tinutei. Trebuia sa stau acolo unde stateam, pentru ca aveam nevoie de ajutor ca sa ma misc."

 


Stilista a recunoscut ca este pasionata de stilul arabesc, de asta a avut un buchet de mireasa din pietre, care a costat 300 de euro. Accesand video de mai jos, afli unde vor merge proaspetii insuratei in luna de miere: