Elena Javelea - noua gazda Sounds Goood: „Sunt gata sa ma depasesc si sa lucrez asupra mea ca sa fac fata acestei provocari.” - VIDEO

Incepand cu aceasta saptamana, cea care ne va trezi in weekend cu muzica buna este Elena Javelea.

Elena Javelea -  noua gazda Sounds Goood: „Sunt gata sa ma depasesc si sa lucrez asupra mea ca sa fac fata acestei provocari.” - VIDEO

Cum a intrat in noul rol, dar si ce pregateste pentru prima editie, ne-a povestit chiar ea, in cadrul unui interviu.

Elena pare sa fie plina de entuziasm si foarte deschisa spre aceasta experienta: „Am avut foarte mari emotii atunci cand mi s-a propus. A fost foarte neasteptat. Nu am spus mai la nimeni, voiam sa ma asigur ca asa va fi. Aceasta propunere a venit de la Vlada, fosta prezentatoare Sounds Goood, care trece printr-o perioada foarte frumoasa. Aceasta asteapta un copil. M-am bucurat sa ma conving ca intre fete pot exista si astfel de relatii de prietenie.”

Experienta Sounds Goood, recunoaste Elena, este pentru ea o adevarata provocare: „Niciodata nu m-am gandit ca poate fi atat de greu. Aparent e usor ceea ce inseamna “a prezenta”. Esti intr-o rochie frumoasa, ai persoane interesante in fata ta. Dar am inteles, din primele probe, ca este foarte dificil. Trebuie sa iti cunosti foarte bine invitatul, sa fii capabila sa ai un dialog, o discutie frumoasa cu acesta. E destul de complicat, dar imi place atat de mult. Sunt gata sa ma depasesc si sa lucrez asupra mea ca sa fac fata acestei provocari. Pentru mine e un nou stimul pentru autodezvoltare.”

 

„Echipa e binevoitoare la tot ce inseamna prezenta mea in aceasta familie”, marturiseste noua prezentatoare PRO TV: „Toti vor cumva sa ma ajute. Ma simt absolut fericita aici.” Cat despre muzica din viata ei, aceasta este ferm convinsa: „Nu voi renunta in niciun caz la muzica. Acum cred ca voi fi inca mai prezenta in industria muzicala de la noi.”