Dragos Munteanu: "Daca nu ar fi invidie, nu ar fi concurenta!" Afla pe ce vedeta din showbizul autohton este foarte gelos vloggerul - VIDEO

Invidia este o emotie adanc inradacinata in natura umana si, mai cu seama, in lumea online-ului. Iata ce parere are Dragos Munteanu despre statutul de "influencer".

Dragos Munteanu: "Daca nu ar fi invidie, nu ar fi concurenta!" Afla pe ce vedeta din showbizul autohton este foarte gelos vloggerul - VIDEO

Specialistii din online au definit termenul de influencer ca fiind o persoana (sau un brand) care are puterea de a influenta comportamente ale unui grup de urmaritori. Pentru acel grup, influencerul reprezinta: o sursa de inspiratie, referinta sau o autoritate. Iata, insa, cum defineste Dragos Munteanu aceasta expresie, devenita din ce in ce tot mai populara: "Eu nu sunt influencer, ci vlogger. Un influencer este responsabil de mesajul pe care-l transmite. Tu influentezi oamenii creduli."

Intrebat care sunt cei mai buni endorsori de la noi din tara, vloggerul a raspuns extrem de sincer: "Eu cred ca politicienii sunt cei mai buni influenceri. In Romania acest domeniu este cu mult mai dezvoltat decat la noi."

"Daca nu ar fi invidie, nu ar fi concurenta." Afla pe ce vedeta din showbizul autohton este gelos Dragos Munteanu si daca este criticat dur pentru stilul sau de-a se exprima mai putin cenzurat si destul de libertin.

Sursa foto: Facebook.com / Dragos Munteanu