Din luna de miere, direct la salonul de frumusete! Cum isi pregateste tenul pentru sezonul rece femeia de afaceri Iolanta Mura - VIDEO

Si-au petrecut luna de miere in Spania, Italia si Grecia. Iolanta Mura si sotul ei au avut parte de o vacanta fierbinte in doi. Acum ca a revenit in tara, femeia de afaceri a trecut repede pe la salonul de frumusete, pentru o revigorare a tenului.

Din luna de miere, direct la salonul de frumusete! Cum isi pregateste  tenul pentru sezonul rece femeia de afaceri Iolanta Mura - VIDEO

Dupa perioada estivala, Iolanta Mura a decis sa-si pregateasca tenul pentru sezonul rece. Aceasta se afla intr-o sala de tratamente faciale unde isi face o procedura de oxigenare. 

Iolanta Mura a ales sa-si faca o procedura relaxanta cu efect de improspatare a pielii. Dupa procedura de oxigenare iti poti aplica cu usurinta machiajul si merge direct la munca. De aceea, Iolanta prefera procedurile relaxante si non-invazive.

Amintim ca Iolanta Mura si sotul ei american Ben Williams s-au casatorit in luna iunie si au avut cea mai neobisnuita nunta din Moldova. Banii adunati au fost donati in scop caritabil.