De 18 ani, nu a mai sarbatorit Revelionul impreuna cu familia. Vezi motivul pentru care Aurel Chirtoaca este nevoit sa lipseasca de langa cei dragi- VIDEO

Artistii sunt fire rebele, mai mereu puse in miscare si foarte greu de imblanzit, iar Aurel Chirtoaca pare sa nu fie o exceptie.

De 18 ani, nu a mai sarbatorit Revelionul impreuna cu familia. Vezi motivul pentru care Aurel Chirtoaca este nevoit sa lipseasca de langa cei dragi- VIDEO

Cu ocazia saptamanii bucatariei italiene, cantaretul s-a luat la intrecere nu doar la cantat muzica italiana, ci si la gatit pizza. Despre aceasta experienta, dar si despre planurile sale de Revelion, interpretul a povestit in cadrul unui interviu.

Aurel spune ca a avut o experienta de neuitat.  Mai ales ca in familia sa exista o traditie legata de pizza. Sotia sa impreuna cu copii obisnuiesc sa gateasca pizza, iar fiecare si-o decoreaza dupa dorinta. El a depus mult suflet in acest concurs si spune ca: “Multa lume s-a apropiat si mi-a zis ca pizza mea era cea mai buna.”

  In urma acestei competitii, Aurel a luat cu sine multe sfaturi utile ce tin de prepararea pizzei: ”Aluatul joaca un rol foarte important in pizza. Triplul campion mondial la pizza, Gianni di Lella, a venit pana si cu faina sa de acasa.”

  Cat despre sine, cantaretul recunoaste ca nu este un mare amator de bucate pregatite pe baza de aluat. ”Nu sunt prieten cu aluatul. Mie imi plac mai multe salatele, carnea si cascavalurile." Din bucatarie italiana interpretul prefera pasta cu verdeata, care spune el, e un adevart deliciu culinar.

 

Asa cum sarbatorile de iarna se apropie, am fost curiosi sa aflam si planurile lui Aurel pentru acest Revelion. Am descoperit cu uimire ca cantaretul nu a mai sarbatorit noaptea dintre ani in sanul familiei din 2005, iar asta pentru ca este mereu prins in numeroase evenimente, peste hotarele tarii. Anul acesta, Aurel va concerta la Dublin, Irlanda, unde ii invita pe toti concetatenii nostri, pentru a intalni impreuna noul an, care spera el, va fi unul mai bun si mai frumos.

Mai multe detalii urmareste in videoul ce urmeaza:

 

Sursa foto: Facebook.com