Au creat o platforma pentru a sprijini tinerele talente. Nistor Lazar si Igor Ciurea te ajuta sa-ti valorifici ideile - VIDEO

Nu renunta usor la visele tale - acesta este indemnul tinerilor fondatori ai unei platforme de crowdfunding, Nistor Lazar si Igor Ciurea.

Au creat o platforma pentru a sprijini tinerele talente. Nistor Lazar si Igor Ciurea te ajuta sa-ti valorifici ideile - VIDEO

Aceasta este o platforma care are ca obiectiv finantarea cazurilor sau a proiectelor folosind resursele online.

 “Ideea a venit in timpul unui stagiu de lucru in Georgia. Am vazut acolo ca studentii isi achitau studiile gratie unei platforme similare. M-am gandit ca de ce sa nu facem si la noi asa ceva si sa ajutam tinerele talente sa-si valorifice ideile.” spune Nistor. Initial tanarul si echipa sa au sperat la un ritm ceva mai alert de dezvoltare a proiectului, insa conformarea cu legislatia in vigoare a cam durat. Intreg proiectul este creat prin crowdfunding, nu neaparat financiar, ci si prin consultanta sau suport juridic, sustin baietii.

Igor a adaugat ca platforma sprijina si careva proiecte caritabile, in special pentru tineri din familii defavorizate: “Ghiozdanul calator a fost o campanie care si-a propus sa ofere la 25 de copii ghiozdane cu materiale necesare pentru scoala. Am organizat o campanie de strangere de fonduri si am adunat mult mai multe ghiozdane decat ne-am propus. Momentan, in desfasurare este si o campanie pentru batrani. Ne-am propus sa ajutam aproximativ 10 familii de batrani sa se pregateasca de iarna, sa le oferim produse, lemne , haine si tot ceea de ce au nevoie acestia.”

Tinerii si intreaga echipa a platformei aduc multumiri tuturor celor care se implica in astfel de campanii,  in mod special reprezentantilor diasporei, dar si persoanelor juridice, care sunt foarte activi atunci cand este vorba de careva donatii in scop caritabil si nu doar.

Afla mai multe despre platforma din interviul ce urmeaza:

 

Sursa foto: Google.com