Diana Moraru, specialista in resurse umane la Londra: "Intr-o buna zi am sa aduc acasa adevaratul coach. A venit momentul" - VIDEO

Aceasta tanara talentata este coach de cariera. Coaching-ul se refera la un parteneriat intre un antrenor si clientul sau.

Diana Moraru, specialista in resurse umane la Londra: "Intr-o buna zi am sa aduc acasa adevaratul coach. A venit momentul" - VIDEO

In urma cu sapte ani, Diana Moraru a renuntat la functia de consultant in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, pentru a se stabili cu traiul intr-o tara straina si pentru a incepe o noua cariera, si anume in Marea Britanie: "Am pornit foarte de jos pentru a ajunge la un nivel pe care mi l-am dorit".  

De curand, a revenit acasa pentru a organiza un workshop - "Introducere in Coach", unde lumea va experimenta metodele si instrumentele din acest domeniu misterios pentru moldoveni: "Mi-am propus ca intr-o buna zi am sa aduc acasa adevaratul coach. A venit momentul". Scopul acestui proiect este: "Sa dezvolte oameni si sa deblocheze eroul din noi. Coich este persoana care te ghideaza si te ajuta sa-ti stabilesti obiective clare. Coaching-ul este relatia intre doua persoane".

Mentorul a facut masteratul la Kingston University, apoi  cursurile de la Coaching Academy, dupa care a infiintat International Coaching Solutions. Recent a pus bazele unui parteneriat cu una dintre cele mai vechi si prestigioase scoli de coaching din Marea Britanie. Afla povestea impresionanta de viata a Dianei Moraru:

Sursa foto: Facebook.com / Diana Moraru