O vedeta de la noi amenintata cu moartea pe internet. "O sa-ti trag un cutit in coaste" - VIDEO

Cea mai sexy si cotata bloggerita de moda din Moldova, Doina Ciobanu, a venit la O Seara Perfecta.

O vedeta de la noi amenintata cu moartea pe internet. "O sa-ti trag un cutit in coaste" - VIDEO

Tanara a povestit despre omul care o hartuieste si o ameninta cu moartea deja de 4 ani.

Chiar azi aceasta a postat pe pagina ei de facebook urmatorul text: "Cand primesti dosarul de la politie inapoi in legatura cu individul care te-a amenintat cu moartea de nenumarate ori, ca sa realizezi ca politia foarte COMOD a facut ca dovezile mesajelor cu amenintari sa dispara, astfel dosarul se incheie cu "injosirea onoarei si demnitatii". Deci, sfat pentru viitor, daca depuneti o plangere, FOTOGRAFIATI exact fiecare pagina si dovada pe care o lasati politiei. Si, ce mai departe? Acum scriu plangere pe politia corupta si iresponsabila?"

“Acum am luat dosarul si am realizat ca cateva detalii au disparut. Acolo au fost mesaje pe care le-am scos la imprimanta si nu le mai am, gandindu-ma ca erau in siguranta la politie, insa ele se vede ca au disparut comod," a spus Doina in cadrul emisiunii noastre.

"Mesajele mi-au venit pe toate retelele de socializare, al un moment dat cand am primit un mesaj "o sa-ti trag un cutit in coaste", a devenit atat de stresant si am inteles ca este ceva destul de real... Persoana este din Chisinau, stiu cine este," a mai spus invitata.

Ce urmeaza sa se intample acum cu acesta, afla din interviu.

Sursa foto: facebook