A reusit sa demonstreze ca nu doar barbatii au ceva de spus in afaceri. Angela Gladei, presedinte al Asociatiei Femeilor Antreprenoare din Moldova: „Nu mi-am dorit asta, dar m-a convins tot o femeie!” - VIDEO

Are ani de experienta in spate si crede in potentialul femeilor, iar acum, din postura de presedinte al Asociatiei Femeilor Antreprenoare din Moldova, isi propune sa le incurajeze pe cele care au de gand sa dezvolte sau sa initieze afaceri.

A reusit sa demonstreze ca nu doar barbatii au ceva de spus in afaceri. Angela Gladei,  presedinte al Asociatiei Femeilor Antreprenoare din Moldova: „Nu mi-am dorit asta, dar m-a convins tot o femeie!” -  VIDEO

Este vorba despre Angela Gladei, care ne-a povestit despre renasterea AFAM si planurile colosale pe care si le propune.

Din start, marturiseste Angela, a avut un pic de reticenta atunci cand i s-a facut propunerea: „M-a convins tot o femeie sa accept acest post. Olga Melniciuc care este si una dintre fondatoarele Asociatiei. I-am zis din start ca nu vreau sa ma ocup cu asa ceva, dar m-am gandit, am analizat unde se afla Asociatia si ceea ce as putea face pentru ea. Din a treia discutie cu ea, am acceptat sa o preiau si sunt bucuroasa ca am facut acest lucru.”

Este o oportunitate de dezvoltare reala pentru femei, crede femeia de afaceri: „Le ofera curajul de a se regasi printre femeile care sunt un exemplu pentru ele. Este o atmosfera extrem de calda, ne completam una pe alta. La momentul cand am fost numita presedinte, am ales si membrii consiliului si i-am ales în functie de directiile pe care am vrut sa merg.”

Asociatia si-a setat deja obiectivele pe termen lung: „Ne-am propus sa facem mai vizibila Asociatia. Noi vrem sa deschidem reprezentante si în regiuni. avem drept scop si extinderea Asociatiei la nivel international. De asemenea, ne-am propus comunicarea si prezentarea membrelor AFAM. Vrem sa extindem la nivel de pozitii manageriale, nu neaparat pentru femeile din busniness. AFAM se va imbogati cu certitudine.”

 

Mai multe detalii la acest subiect urmareste in interviul ce urmeaza:

Sursa foto: Facebook.com/ angela.gladei