Au organizat un superb bal de absolvire pentru un internat: "Sa vezi cum acesti copii plang de fericire, se uita in oglinda si nu le vine sa creada ce vad!"

Anastasia Sturza, Olesea Virtosu si Ala Botnari sunt cateva voluntare care si-au propus sa faca un gest sincer si frumos, pentru elevii unui gimnaziu-internat.

Au organizat un superb bal de absolvire pentru un internat: "Sa vezi cum acesti copii plang de fericire, se uita in oglinda si nu le vine sa creada ce vad!"

Ele au initiat mai intai o campanie de colectare a rochiilor de seara: "Avalansa de tinute pe care oamenii si-au dorit sa le doneze a fost impresionanta! Prioritar a fost sa ajutam absolventii din orfelinate. Totodata, ne-am propus sa identificam familii social-vulnerabile in care exista fete care ar avea nevoie de rochii pentru balul de absolvire. Am avut mai multi designeri autohtoni care s-au implicat si au donat tinute."

Anastasia, Olesea si Ala au povestit ca elevii gimnaziului-internat au fost extrem de bucurosi sa primeasca un astfel de ajutor:"Noi le-am oferit ocazia sa-si aleaga singuri tinuta. Pentru baieti a fost la fel de emotionant. Am avut rochii de toate marimile. A fost mai complicat cu accesoriile. Nu le puteam scoate de acolo. A fost emotionant!"

Si tocmai fiindca initiativa lor de a colecta rochii de seara a avut succes, femeile au decis sa continue gestul: "Am trait 2 saptamani timp de acesti copii, am inteles ca doar sa le donezi rochii nu e suficient. Am decis sa le facem si un bal! Cel mai greu a fost sa vezi cum acesti copii plang de fericire, se uitau in oglinda si nu le venea sa creada ceea ce vad."