Ana Cernicova - coplesita de lacrimi in direct: „Prima data plang in emisiune...” Vezi ce a emotionat-o pe artista - VIDEO

Ana Cernicova si fetita ei, Amelia Uzun, au fost invitatele Anisoarei Loghin. Acestea si-au prezentat primul videoclip impreuna, pentru piesa - MAMA.

Ana Cernicova - coplesita de lacrimi in direct: „Prima data plang in emisiune...” Vezi ce a emotionat-o pe artista - VIDEO

Soprana Ana Cernicova si Amelia Uzun au lansat de 8 martie unul dintre cele mai emotionante videoclipuri dedicate mamei. Artista povesteste ca aceasta idee s-a copt aproape un an si a fost o realizare mult asteptata: „In doua zile s-a facut acest clip mult asteptat. Multumesc familiei Gladei fara de care acesta nu ar fi putut exista.”

Desi nu are nici 10 anisori, Amelia Uzun este un artist desavarsit, care stie ca rezultatele frumoase necesita si munca pe potriva. „Amelia a fost foarte resposabila, ascultatoare, prietenoasa. Era usor de lucrat. Ultimele cadre din videoclip se filmau in afara orasului si erau vreo 5-6 grade si un vant foarte puternic si Amelia foarte curajoasa a facut fata.”

Ana s-a emotionat profund atunci cand a vorbit despre mama ei. Artista nu si-a putut stapani lacrimile: „Piesa e scrisa de fratele meu – Andrei Cernicov si este dedicata mamei noastre. As vrea sa o felicit pe mamica noastra, care ne iubeste si ne sustine foarte mult. Multumesc pentru tot ceea ce faci pentru noi… Prima data plang in emisiune...”

Amelia s-a grabit si ea sa o inunde cu cuvinte de lauda si apreciere pe mama sa: „Ea este frumoasa, isteata, sarguincioasa. Cea mai desteapta mamica din lume si e doar a mea!”, a spus micuta Amelia.

Mai multe detalii din interviul mamei si fiicei, urmareste in videoul de mai jos:

Sursa foto: Stella Dontu Photography