A ajuns milionar in Marea Britanie! Moldoveanul Adrian Dulgher si-a deschis prima afacere la 16 ani, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuti bussinesmani din lume - VIDEO

In prezent, basarabeanul conduce o companie de constructie si doua restaurante in Londra, dintre care unul chiar langa Palatul Buckingham.

A ajuns milionar in Marea Britanie! Moldoveanul Adrian Dulgher si-a deschis prima afacere la 16 ani, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuti bussinesmani din lume - VIDEO

Adrian Dulgher a plecat in Marea Britanie la 11 ani, impreuna cu familia, iar la 16 ani si-a deschis prima afacere, investind doar 13 lire sterline. Mai apoi, l-a convins pe tatal sau, care lucra in constructii, sa lanseze o afacere proprie in acest domeniu. Compania a castigat proiecte in Marea Britanie, Nigeria, India si Romania. „Daca muncesti mult esti norocos. Trebuie sa bati la multe usi, trebuie sa risti”, spune Adrian. 

De asemenea, a editat o revista de publicitate, prima revista gratuita din Marea Britanie, care era si cea mai mare. Moldoveanul a administrat un site online, unde vindea ceaiuri si alte produse organice si a construit drumuri in Nigeria. Recunoaste ca itinerarul spre succes nu este usor si a ajuns in momente cand a ramas fara niciun ban in buzunar. „Dupa ce am inchis una dintre companii am ramas cu datorii mari, credite neplatite, insa, ulterior am mai luat un credit micut si am deschis un restaurant,” povesteste tanarul. 

Actualmente basarabeanul conduce o companie de constructie si doua restaurante. Unul, Adrian's, l-a deschis de curand si se afla langa Palatul Buckingham din Londra. La intrare, vizitatorii pot vedea o mica expozitie a fotografiilor personale din copilarie, adolescenta, dar si mai recente.

A revenit in Moldova pentru a merge pe la universitati si a discuta cu tinerii si a le da sfaturi. „ In Londra vorbesc mult cu studentii si am vrut sa vin si aici sa fac acelasi lucru. Vorbesc de ambitie si mai mult ii ghidez spre succes. La noi tinerii au multa ambitie, au multe idei si nu stiu cum sa le intocmeasca”, a adaugat Adrian. 

Sursa foto: Google.com