Actrita Gabriela Lungu: „Acum, noi nu avem un alt umorist de nivelul si talia lui Gheorghe Urschi” - VIDEO

Sotia apriga si certareata, asa apare Gabi Lungu alaturi de Gheorghe Urschi intr-unul din cunoscutele lui schetch-uri.

Actrita Gabriela Lungu: „Acum, noi nu avem un alt umorist de nivelul si talia lui Gheorghe Urschi” - VIDEO

De asemenea, maestrul este si un bun prieten al teatrului Guguta, unde a montat mai multe spectacole pentru copii. Despre momentele frumoase care ii leaga ne-a povestit actrita Gabriela Lungu. Gheorghe Urschi a fost omul care m-a scos de dupa paravan. Mi-a descoperit niste calitati pe care nu stiam ca le am. Mi-a descoperit teama asta a mea de a iesi in scena si m-a ajutat. Eu eram foarte agitata si stresata, dar el a avut incredere.”, isi aminteste Gabriela.

Ar avea insa unele regrete, recunoaste actrita: Ma simt vinovata ca nu reusesc sa merg mai des, sa ne intalnim mai des. Omul uneori nu are nevoie de flori, cadouri si tam-tam-uri. Ai trecut pe la usa si ai plecat mai departe. E deja ceva. Sper neaparat sa ajung azi sa-l imbratisez si sa-l pup.”

Dar atunci cand reuseste totusi sa ajunga in ospetie la regele umorului basarabean, ii povesteste despre ce se mai intampla. El e foarte lucid si nu stiti cat de umoristic e. Are reactii si raspunsuri la tot ce zic. Chiar poti duce un dialog cu el.”

Pentru ea, Urschi ramane cel mai bun exemplu de umor cult, fin si actual: Din pacate, noi nu avem un alt umorist de nivelul, talia si inteligenta lui Gheorghe Urschi si trebuie sa recunoastem ca asta este. O sa devina clasice unele opere ale lui Urschi, pentru ca nu are cum altfel.” a conchis artista.

Mai multe detalii urmareste in videoul ce urmeaza: