Acest cuplu atrage mereu privirile celor din jur! Diana Voevutki si Mihai Sova: "Esentele tari se tin in sticlute mici!" La ce se refera sotii? VIDEO

Formeaza un frumos si creativ cuplu, iar atunci cand isi fac aparitia la evenimente mondene, cu sigranta, toate privirile sunt atintite asupra lor.

Acest cuplu atrage mereu privirile celor din jur! Diana Voevutki si Mihai Sova: "Esentele tari se tin in sticlute mici!" La ce se refera sotii? VIDEO

Chiar daca ambii au avut profesii diferite si au trecut prin multe incercari de-a lungul anilor, pana la urma dragostea a fost mai puternica si i-a readus sub acelasi acoperis. Diana Voevutki si Mihai Sova au doi copilasi minunati: un baiat si o fetita, si dezvolta o afacere impreuna. Creatiile unice ale designerului vestimentar sunt foarte apreciate de catre toate fashionistele.

Pe langa faptul ca sunt frumosi si extrem de talentati, mai exista, totusi, un detaliu care iese in evidenta la cei doi si anume - diferenta de intaltime. Mihai Sova dezvaluie ca "Eu am 1,92 metri. Toate iubitele mele au fost scunde. Femeile micute au si ele sarmul si ambitia lor. Esentele tari se tin in sticlutele mici."

Diana Voevutki a recunoscut in fata camerelor de luat vederi ce inaltime are si a povestit din experienta sa de viata la acest capitol: "Eu am 1,63 metri. De la inceput eram complexata, intr-un final, am inceput sa ma accept. Dupa 30 de ani am prins la minte. Imi place eleganta de 10 centimetri. Toata lumea ne observa." Afla ca tinerei nu-i este usor sa isi aleaga perechea perfecta de pantaloni. 

A fi mic de inaltime sau mare este o binecuvantare ori un blestem? Iata de ce parere sunt Diana Voevutki si Mihai Sova:

Sursa foto: Google.com; Facebook.com