“A fost foarte complicat. Am plans in hohote pana cand nunta a inceput." Vezi cum imbina Romina Spinu rolul de mamica cu cel de artist - VIDEO

Cu siguranta nu va uita niciodata perioada sarcinii, iar asta pentru si-a dorit mult sa apara cu burtica in noul sau videoclip.

“A fost foarte complicat. Am plans in hohote pana cand nunta a inceput." Vezi cum imbina Romina Spinu rolul de mamica cu cel de artist - VIDEO

Despre noutatile din viata ei, Romina Spinu a povestit in cadrul unui interviu.

Interpreta marturiseste ca dupa ce a devenit mamica s-a schimbat radical: “Sunt mult mai linistita, mai calma chiar decat eram in perioada sarcinii. De fire eram asa un pic mai energica, acum insa, sunt foarte calma. Se datoreaza, probabil, hormonilor sau instinctului matern.”

Cat despre nastere, cantareata spune ca totul a mers conform planului prestabilit. Desi, si-ar fi dorit o nastere pe cale naturala, Romina a fost nevoita sa recurga la cezariana. Chiar daca nu a fost tocmai o nastere usoara, interpreta recunoaste: “Cand vezi minunea in brate, realizezi ca totul a meritat efortul. M-am emotionat pana la lacrimi.”

Pentru fetita sa, Romina a ales un prenume inedit, in cinstea tatalui micutei, Nicole.

“Este foarte greu pentru mine sa stau mereu in casa, pentru ca sunt obisnuita sa am un mod de viata foarte activ. Eu ma stradui oricum, sa ma ocup de partea asta muzicala, chiar si cand alaptez sau pur si simplu stau cu ea.” spune artista.

Cand are programate diverse evenimente, interpreta isi lasa fetita cu mamicile ambilor soti: “Primul meu eveniment, dupa nastere, a fost cu mare jale si lacrimi. A fost foarte complicat. Am plans in hohote pana cand nunta a inceput. Dar cand evenimentul a inceput am simtit asa o relaxare, pentru ca asta e viata mea si imi place ceea ce fac.”

Cantareata a tinut foarte mult sa imortalizeze acele frumoase momente de sarcina, astfel, Romina a filmat noul sau videoclip unde apare in a noua luna de sarcina.

Urmareste videoclipul si interviul Rominei in videoul ce urmeaza:

 

Sursa foto: Facebook.com