05.10.2016
Irina Madan renunta la motivele moldovenesti din picturile sale. Cu ce ne va surprinde acum designerul - VIDEO
Ne-a cucerit prin creatiile sale vii, colorate si atat de bine gandite. Hainele ei nu sunt doar niste tinute care ne fac mai frumoase. Sunt, mai degraba, niste piese vestimentare pe care le purtam cu mandrie, datorita elementelor etno pictate cu pasiune de Irina.

Irina Madan este moldoveanca care, gratie picturilor sale pe haine, a reusit sa ne impresioneze atat pe noi, cat si pe strainii care au cunoscut-o. Dupa 3 ani in care a pictat doar motive si personaje din povestile moldovenesti, in noua sa colectie, Irina vrea sa ne surprinda cu altceva. „Urmatoarele mele colectii nu cred ca vor contine aceste motive, deoarece cred ca am creat deja prea multe si vreau sa fac si ceva diferit, este si pentru mine mai interesant si, astfel, mai descoper si ca pot face mai mult decat atat,” a spus aceasta.

Irina s-a gandit sa realizeze chiar si o colectie pentru barbati, deoarece spune ca i-ar fi interesant si ar fi solicitari. Mai nou, frumoasa moldoveanca isi doreste sa deschida si un showroom... acasa. „Mi-as dori, desigur, sa am un showroom in Chisinau. Aici ma simt cel mai bine si nu as putea sa ma despart de acest oras la care tin atat de mult,” a spus invitata emisiunii.

Niciodata in anii de scoala, ba chiar si la facultate, nu s-a gandit ca va putea picta, pentru ca avea cea mai rea nota la desen. „La materia orelor de pictura aveam note de 7 si 6 si asa treptat am ajuns la 8... Chiar nu ma descurcam, dar prin multa munca si straduinta am ajuns sa pictez aceste haine, cred eu, pentru ca este o alta tehnica in care ma regasesc total.” 

Articole din aceeasi categorie