01.12.2021
Victoria Pirau aduce soapte de iubire in platoul O Seara Perfecta. Interpreta a lansat un nou videoclip romantic alaturi de sotul sau - VIDEO

Interpreta Victoria Pirau, a muncit mult la videoclipul pe care l-a lansat, chiar in platoul emisiunii, O Seara Perfecta. Aceasta a povestit despre cum au avut loc filmarile, dar si despre pasiunea sa fata de medicina.

Victoria Pirau recunoaste ca in ultima perioada s-a axat foarte mult pe muzica. Cu toate acestea, a reusit sa finalizeze si studiile masterale, iar mai apoi, a luat decizia de a face studii in domeniul medicinei. 

Victoria recunoaste ca in momentul de fata a stopat studiile:„M-am inscris la medicina deoarece castigasem o bursa si era o oportunitate pentru mine sa invat. Imi place extraordinar de mult medicina, este un domeniu foarte interesant. Cu toate acestea, deoarece am inceput sa studiez pe timp de pandemie era foarte dificil online pentru mine.”

Moment emotionant! Anisoara Loghin - in direct cu sotul sau, Radu Ginsari, care se afla in Grecia: „Cu siguranta, acasa e mai cald” - VIDEO

Chiar daca a stopat studiile in medicina, interpreta vrea sa se aprofundeze in continuare in acest domeniu. „Imi place sa citesc despre procesele biologice, patologii, preparate chimice.”, sustine Victoria.

Este pasionata de medicina, insa nu uita nici de muzica. Victoria Pirau a lansat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta un videoclip la noua sa piesa „Soapte”.

O vacanta continua! Ce inseamna meseria unui insotitor de bord: „Prima zi eram confuza. Dupa o luna am realizat si am inteles ca este wow” - VIDEO

Un videoclip plin de caldura, filmat alaturi de sotul sau. Victoria spune ca la inceput era preconizat sa filmeze impreuna cu un actor, insa in ziua stabilita, platurile s-au schimbat.„La inceput era categoric impotriva, deoarece este mai serios, si mai putin artistic. Piesa este atat pentru el cat si pentru ascultatorii mei dragi. Fiecare interpreteaza cum doreste cantecul. Cineva se gandeste la o despartire, cineva la o amintire.”, mentioneaza interpreta.

„Cat au fost putin slabite restrictiile am mai cantat la evenimente insa foarte putin.”, recunoaste Victoria.

Demi Moore, superba la 59 de ani pe covorul rosu la Fashion Awards 2021

Victoria Pirau este o interpreta de muzica usoara din Moldova. Printre melodiile sale se numara: „Iubirea noastra”, „Mama”, „De ziua mea”, dar si multe altele.

Articole din aceeasi categorie