24.09.2021
„Eu stiam in ce hora ma bag si ca trebuie sa dansez pana la capat.” Gloria Gorceag, despre maternitate, sot si cei doi fii - VIDEO

Cu trei barbati in casa, Gloria Gorceag reuseste sa se ocupe si de multe alte lucruri. E asa de simplu? Asa pare sau chiar asa e? Raspunsul l-a spus proaspata mamica, fiind invitata pe canapeaua serilor perfecte.

„Pana la urma incerc sa fiu mama, mai ales ca sunt de trei luni din nou mamica proaspata si imi dau timp mai mult acum.”

Gloria a revenit deja la munca, dar are noroc de parinti si sot care o ajuta. „M-au sunat colegii si m-au intrebat: vrei, poti? Eu am zis ca vreau, dar stai sa vad daca pot, sa intreb lumea, sa vad bonele daca intra in rol. Nu stiu daca am curajul sa il las cu o bona profesionista, daca nu ar avea tatal copiilor mei un program flexibil, probabil ca as fi preferat. Si eu am un program flexibil. E mai mult munca de acasa. De data asta e un pic mai dificil, dar ma organizez mai bine...Vitalie e un tata si un familist convis caruia ii place sa stea cu baietii lui, imi place sa ii privesc asa dintr-o parte. E foarte frumoasa relatia tata-fiu si vreau asa sa se dezvolte. Cateodata sunt si eu egoista si imi fac treburile prin oras.”

Priveste interviul in intregime si vezi ce diferenta e intre prima si a doua sarcina si cum e cu doi baieti acasa.

Articole din aceeasi categorie