Este prezentatoare TV, dar stiai ca se pricepe si la dans? Vlada a uimit publicul de la Summer Party cu un moment de coregrafie - VIDEO

Prezentatoarea emisiunii Sounds Goood a dezvaluit de unde a aparut ideea de a sarbatori Ziua Mondiala a Soarelui, dar si cum anume a decis sa danseze la petrecerea marca perfecte.md.

Este prezentatoare TV, dar stiai ca se pricepe si la dans? Vlada a uimit publicul de la Summer Party cu un moment de coregrafie - VIDEO

Anisoara Loghin si-a dorit sa afle totul despre cea mai calda petrecere din acest an. Astfel, invitata pe canapea, Vlada a trebuit sa dezvaluie secretul din spatele organizarii acestei petreceri frumoase, munca depusa fiind remunerata cu zambetele si voia buna a invitatilor.

Aceasta s-a declarat impresionata de faptul ca invitatii s-au conformat in totalitate dress-code-ului: "A fost frumos sa vezi o sala plina de oameni in culorile soarelui". Totodata, Vlada a marturisit cine i-a atras atentia in mod special: "Mi-a placut cum a fost imbracata Katy Rain, are un stil aparte, este foarte indrazneata.".

Desi de obicei Vlada, fiind gazda evenimentelor perfecte.md, se evidentiaza in rochii lungi, spectaculoase, de data asta a purtat o rochie scurta cu franjuri. Prezentatoarea a marturisit ca si-a dorit o tinuta lejera, care sa-i permita sa se miste lejer, mai ales ca a preconizat sa se implice si intr-un moment de dans. Vezi cum a aratat surpriza serii, realizata impreuna cu baletul Black and White: