Viorica Lupu - o adevarata craiasa a muntilor! Interpreta a uimit printr-o serie de fotografii exceptionale - FOTO

Nu doar baticul o prinde de minune, ci si caciula de miel. Viorica Lupu ne arata intr-o sedinta foto inedita cum arata o femeie haiduc si cum se poarta hainele populare cu stil.

Viorica Lupu - o adevarata craiasa a muntilor! Interpreta a uimit printr-o serie de fotografii exceptionale - FOTO

Pe langa dragostea pentru muzica, Viorica Lupu are si o alta pasiune interesanta. Interpreta, impreuna cu sora ei, Elena Lupu, au reusit sa adune o colectie de peste 100 de basmale de toate marimile si culorile.

Cu toate acestea, cantareata nu se opreste aici si isi exprima creativitatea prin sedinte foto inedite. De altfel, artista a realizat la inceputul anului o sedinta foto exceptionala si a povestit care este istoria acestui pictorial: „Toate pozele pe care le-am facut pana acuma sunt bazate pe o anumita stare, imi doresc sa transmit ceva.” 

 

 

„Femeia romanca a fost, este si intotdeauna va fi o femeie puternica. Doar ca aceste calitati mereu au fost tinute in umbra. Chiar si in folclor sau in textele populare se subintelege acest lucru. Iar eu mi-am dorit sa transpun aceasta idee prin vizorul aparatului de fotografiat”, a mentionat interpreta. 

 

 

Sursa foto: Arhiva personala