Vine barza! Cine sunt vedetele autohtone care vor deveni mamici in 2019 - FOTO

Sfarsitul lui 2018 ne-a adus o multime de noutati frumoase de la vedetele autohtone.

Vine barza! Cine sunt vedetele autohtone care vor deveni mamici in 2019 - FOTO

2019 anunta un adevarat baby-boom pentru starurile de acasa – fapt care nu poate decat sa bucure. Iata cine sunt vedetele de la noi care isi vor mari familia in acest an:

Diamanta Paterau

Interpreta de muzica populara, Diamanta Paterau,a anuntat in luna noiembrie ca este insarcinata. Acesta va fi cel de-al doilea copil al Diamantei, artista avand deja o fetita pe nume Filoteia.

Nicoleta Sava-Hanganu

Familia Sava-Hanganu se pregateste sa intampine si ei, in 2019, un nou membru al familiei. Artistii au deja o fetita, Dragostina, care abia asteapta sa-si imbratiseze surioara sau fratiorul.

Mariana Stangaci

Bloggerita Mariana Stangaci a anuntat recent ca se pregateste sa devina mama pentru a doua oara. Frumoasa bruneta creste, impreuna cu sotul ei, o fetita adorabila – Magda.

 

Vlada 

Prezentatoare PRO TV, Vlada, radiaza toata, iar asta pentru ca tanara va fi in curand mamica. Jurnalista, impreuna cu sotul sau, Tudor Mardari, se pregatesc sa devina,in aceasta primavara, parinti de fetita.

 

Tatiana Ples

Make-up artista, Tatiana Ples, a anuntat, printr-o postare pe Facebook, ca va deveni mamica in acest an. Pe langa parinti, in culmea fericirii este si sora Tatianei, interpreta Dianna Rotaru, care abia asteapta sa-si dadaceasca nepotelul sau nepotica.

Cristina Ionas-Stetcaia

 Interpreta Cristina Ionas-Stetcaia este si ea printre fericitele care se pregatesc sa devina mamici. Artista are deja un baietel, impreuna cu sotul sau Nicolae. Cei doi abia asteapta sa-i daruiasca micutului Razvan, un fratior sau o surioara.

Sursa foto: Facebook.com, Instagram.com, Google.com