Victoria Rosca, autoarea vlogului Zambarele, a facut o parodie despre jurnalistele de la Pro TV: "Fetele astea cand mai au grija de barbatii lor?"

Victoria Rosca, cea care sta in spatele vlogului Zambarele, a venit in studioul emisiunii O Seara Perfecta si a molipsit-o cu umor si voie buna pe Rodica Cioranica.

Victoria Rosca, autoarea vlogului Zambarele, a facut o parodie despre jurnalistele de la Pro TV: "Fetele astea cand mai au grija de barbatii lor?"

Victoria a fost la fel de naturala si amuzanta ca si in clipuleturile pe care le publica pe internet. Ea si-a impartasit parerea despre firea moldoveanului.

Vloggerita considera ca moldovenii isi permit mult prea des sa critice si sa spuna lucruri negative:  "A vazut, nu a vazut, intotdeauna are o parere." Directa si sincera, Victoria a avut ceva de spus si la adresa unor femei de la noi, care sunt mereu nemultumite: "Ma enerveaza femeile care nu fac nimic, au facut un copil si stau acasa. Cele care ii invinuiesc pe cei din jur, niciodata pe ele insele."


Victoria a marturisit ca si-ar dori sa aiba mai mult timp liber, pe care sa-l petreaca alaturi de copilul ei. Totodata, ea a vorbit cu umor despre cat de mult sport reuseste sa faca: "Alerg un cerc si apoi ma gandesc: "Da eu sunt frumoasa si asa, de ce ma chinui?" 

Provocata de Rodica Cioranica, ea a facut o parodie in direct, in care a incercat sa redea o discutie dintre doua femei, despre fetele de la Pro TV. Ce a iesit, vezi in clipuletul de mai jos: