Veronica Stolli - o mamica implinita si o sotie rasfatata. Artista a marturisit care e secretul unei casnicii de succes - VIDEO

Pe una o invata cum sa faca primii pasi prin casa, pe cealalta - primii pasi in viata de adult. Nu o uimesti cu niciun cadou de 8 martie, pentru ca are acasa doua bijuterii fara de pret, care-i dau bucurii si batai de cap atat de diferite. Veronica Stoli, alaturi de sotul ei - Sergiu si mezina familiei - Sergiana, au fost invitati la O Seara Perfecta.

Veronica Stolli - o mamica implinita si o sotie rasfatata. Artista a marturisit care e secretul unei casnicii de succes - VIDEO

Veronica recunoaste ca rolul de mama este mult mai usor atunci cand ai un barbat bun alaturi, asa cum e si sotul ei – Sergiu. „M-a lasat sa dorm, a incalzit el lapticul, a schimbat scutecul.”

Fiind unicul barbat in compania celor 3 fete, Sergiu marturiseste: „E vesel sa traiesti printre femei. E interesant.”

Sotii stiu secretul unei casnicii de succes. Recent, acestia au facut un experiment. „Ne-am inteles cu sotul sa scriem pe o foaie tot ce ne deranjeaza unul la altul. Eu am scris jumatate de foaie, el doar: TE IUBESC indiferent de ce faci. Esti tot ce mi-am dorit... Mi-a fost atat de rusine.”, povesteste interpreta.

Interpreta Veronica Stolli si Sergiu Bantus s-au casatorit in noiembrie 2017, iar in august 2018 aceasta a nascut o fetita – Sergiana. Artista nu este la prima casnicie, ci la a treia si mai are o fata dintr-un mariaj anterior -  Simona, cu 21 de ani mai mare decat sora ei micuta. Mai multe detalii, artista a oferit in cadrul interviului de mai jos:

 

Sursa foto: Facebook.com/ Veronika Stolli