Vera Nastasiu, emotionata rau de tot! Cum a surprins-o fiica sa, Gloria, pe cunoscuta antrenoare de dictie - VIDEO

Cu siguranta n-ai mai vazut-o asa. Vera Nastasiu, cunoscuta antrenoare de dictie si public speaking, emotionata rau de tot. A avut si un motiv temeinic. Aceasta si-a dat fetita in clasa intai.

Vera Nastasiu, emotionata rau de tot! Cum a surprins-o fiica sa, Gloria, pe cunoscuta antrenoare de dictie - VIDEO

Cea care ii ajuta pe oamenii publici, politicieni sau afaceristi sa-si depaseasca emotiile si sa tina discursuri coerente in fata unui public, s-a pomenit cu un car de emotii. Fetita Verei Nastasiu merge la o scoala privata, bine pazita, situata chiar in centrul Chisinaului.

Gloria e o fetita cocheta. Astfel, ea vrea sa arate mereu impecabil, ca mama sa. Asa ca grija pentru alegerea tinutei, pentru unul dintre cele mai memorabile momente din viata sa, i-a revenit bunicai. Recunoaste ca nu-i prea place matematica, desi stie sa numere perfect. In schimb, la cei 7 ani ai sai, bobocica este indragostita la nebunie de litere, la fel ca mama sa.

Gloria este foarte sociabila si deschisa, astfel a reusit deja sa-si construiasca prietenii din prima zi de scoala. Cum a reusit sa o emotioneze pe mama sa, vezi in reportajul de mai jos: