Alese pe spranceana! Vezi cine sunt vedetele autohtone, nascute in anul porcului - FOTO

2019 are sanse sa devina unul norocos pentru mai multe vedete autohtone, care s-au nascut in anul porcului.

Alese pe spranceana! Vezi cine sunt vedetele autohtone, nascute in anul porcului - FOTO

Le place sa fie apreciati, poseda maniere impecabile si sunt condusi de un bun gust estetic. Totodata, sunt foarte directi si transanti in tot ce fac. Datorita farmecului lor, in dragoste fac victime nenumarate. Sunt norocosi si, pentru ca atrag simpatia tuturor, au parte si de sprijinul celorlalti – asa sunt caracterizati reprezentantii acestui an, iar vedetele noastre nu fac decat sa confirme aceste idei.

Showbizul autohton are cu ce se lauda la capitolul nascuti in anul Porcului. Acestia sunt personalitati marcante, care au un cuvant de spus in domeniul in care activeaza.

Sofia Rotaru
Sofia Rotaru este un adevarat simbol al culturii autohtone. Avand o personalitate puternica, specifica semnului care o protejeaza, dar si o dragoste imensa pentru scena si muzica, artista a reusit sa cucereasca mii de inimi cu prezenta sa atat in tara, cat si peste granitele ei.

Lorena Bogza
Prezentatoarea PRO TV este una dintre cele mai  apreciate jurnaliste de la noi. Verticalitatea si stoicismul sau au fost dintotdeauna calitati de admirat.

Dianna Rotaru
Frumoasa, energica si plina de viata, odata intrata in inima ta, interpreta Dianna Rotaru nu mai pleaca de acolo. Frumoasa blonda este o prezenta greu de trecut cu vederea, stralucind la propriu si la figurat in orice imprejurare.

Adrian Ursu
Cu o energie debordanta poate uimi si Adrian Ursu. Interpretul este mereu pus pe treaba si plin de idei inedite, gata de realizat.

Igor Cuciuc
Unde apare Igor Cuciuc, acolo e mereu veselie, cantec si dans. Pus mereu pe sotii originale, cumatrul tuturor moldovenilor stie cum sa faca sarbatoare din orice eveniment.

Victoria Lungu
Frumoasa, expresiva si plina de carizma, Victoria este una dintre cele mai indragite vedete autohtone. Harnicuta, asta ne-o spune horoscopul, dar o putem vedea cu ochiul liber, interpreta spera sa-si faca, in Noul An, un pic mai mult timp liber pentru sine.

Iata si alte vedete autohtone, care s-au nascut in anul  Porcului, iar acesta pare sa le fi purtat noroc:
Anastasia Fotachi

 

Anastasia Iacub

Dana Marchitan

 Georgeta Voinovan

Teodor Radulescu

 

Alexandra Shine

Alexandru Plesca

Sursa foto: Instagram.com, Google.com, Facebook.com