Vasile Micleusanu: “Cred ca aceasta suparare ii va motiva sa mearga mai departe”. La cine se refera? VIDEO

Vasile Micleusanu o marturisit care sunt impresiile dupa ce s-a terminat primul Festival de Film International RAVAC la noi in tara.

Vasile Micleusanu: “Cred ca aceasta suparare ii va motiva sa mearga mai departe”. La cine se refera? VIDEO

Intrebat de ce a ales sa se numeasca acest festival RAVAC, organizatorul a raspuns: “Ravac este vinul facut din mustul stors fara presare si este de cea mai inalta calitate. Am ales sa se numeasca asa, pentru ca punem accent foarte mare pe calitatea filmelor pe care le-am adus”.

A fost un spectacol pe cinste ce merita doar laude: Inca nu am reusit sa ne odihnim sau sa stam si sa ne adunam cu toate gandurile, dar suntem in euforia evenimentelor, suntem multumiti de ceea ce am reusit sa facem”.

Oamenii s-au aratat interesati nu doar de filmele de fictiune straine, ci si de peliculele locale: “Ne-am bucurat mult sa vedem ca toate productiile autohtone au avut salile arhipline, fapt ce bucura regizorii, producatorii de filme”.

Unul din obiective a fost sa dezvoltam si audienta in Republica Moldova si sa ne facem intelesi ca pentru orice produs de arta trebuie sa platesti”referindu-se la pretul biletelor care au avut un pret simbolic de doar 50 de lei.

Nu pot sa spun ca a fost ceva complicat, am avut o simbioza intre noi si am reusit sa realizam ce ne-am propus. Acum, privind in urma, nu pot sa spun ca a fost ceva greu”subliniaza Vasile.

S-au oferit multe premii si trofee, iar cei, care poate s-au suparat, nu au decat sa mearga mai departe: “Poate la anul viitor vor fi ei cei care vor castiga premii”.

Susa foto:facebook.com