Vasile Advahov: "Asta stiu sa fac si asta vreau sa le transmit copiilor mei!" Vezi cat de mari s-au facut baietii artistului - VIDEO

Au muzica in sange si o transmit din tata-n fiu. Orchestra Fratilor Advahov este cunoscuta publicului larg pentru merite deosebite in domeniul artei muzicale, pentru succesele in activitatea de creatie si contributia la promovarea tezaurului folcloric national.

Vasile Advahov: "Asta stiu sa fac si asta vreau sa le transmit copiilor mei!" Vezi cat de mari s-au facut baietii artistului - VIDEO

Vasile si Ionela Advahov sunt fericitii parinti ai doi baieti talentati si minunati: Daniel-Vasile si Lucian-Ion. Cei doi micuti au mostenit dragostea si pasiunea pentru muzica si creatie. Recent, ei au fost protagonistii unui videoclip de exceptie - Hora lui bunelu. "Bunelul a ramas impresionat de clip. El pentru prima data i-a pus acordeonul lui Daniel in mana.", spune implinitul tatic despre povestea care sta in spatele filmuletului.

In noua productie muzicala, Daniel a avut un acordeon galben: "Profesoara mi l-a ales. "Cel mai mult imi place sa cant la vioara.", spune cu mandrie in voce mezinul familiei - Lucian.

Vasile Advahov: "Mi-as dori ca Daniel si Lucian sa studieze muzica, sa ne calce pe urme. La inceput, toti micutii vor sa studieze muzica. Asta stiu sa fac si asta vreau sa le transmit copiilor mei!"

Orchestra Fratilor Advahov a raspuns invitatiei si a cantat pe scena de la Vocea Romaniei, alaturi de Madalina Coca, concurenta din echipa Andrei. Invitatul special al Madalinei a fost  Nicolae Furdui Iancu. Cei doi au cantat piesa "Saraca inima mea", fiind acompaniati de Orchestra Fratilor Advahov.  Iata ce spune artistul despre aceasta prestatie deosebita:

Sursa foto: Facebook.com; Google.com