Valeria Lungu - despre provocarea Bravo, ai stil!: „Sunt zile in care imi pare ca nu mai pot, imi fac bagajele si ma duc la mama.” - VIDEO

Prinsa mai mereu intre filmarile emisiunii Bravo, ai stil! din Romania, Valeria Lungu si-a facut cateva zile libere, pe care a decis sa le petreaca acasa - in Moldova.

Valeria Lungu - despre provocarea Bravo, ai stil!: „Sunt zile in care imi pare ca nu mai pot, imi fac bagajele si ma duc la mama.” - VIDEO

Invitata in platoul Anisoarei Loghin, aceasta a povestit mai multe despre show-ul de moda, dar si despre cum reuseste sa faca fata atmosferei deloc linistite de acolo.

Valeria ne-a povestit ca filmarile emisiunii decurg intr-un ritm foarte alert si uneori este chiar dificil sa tii pasul. „Nu am avut pauza de cand au inceput filmarile si acum ne-au zis ca avem 10 zile libere la dispozitie. A venit Raiul pe pamant. Filmam mult si avem 1-2 zile pauza. Dar si acelea sunt zile in care suntem in pregatiri.”

Desi face fata cu brio provocarii pe care si-a lansat-o, fiica Victoriei Lungu spune ca nu stie exact de ce a ales sa mearga la show-ul televizat: „Nu stiu de ce m-am dus la Bravo, ai stil!. Prietena mea se uita la toate sezoanele si a venit si imi zice: Uite se face casting, nu vrei sa te duci? Mi-a zis ca nu are nicio treaba ca nu am vazut editiile anterioare. Am mers, m-au sunat, am semnat contractul. Asa am ajuns printre primele 10 concurente. Acolo am vazut ca suntem 3 fete din Moldova.” 

Tanara basarabeanca este una dintre favoritele publicului, dar recunoaste:  „Se uita foarte dubios la noi, la moldovence – si concurentii, si juratii. Noi acolo chiar luptam pentru premiu, pentru coroana. Asta e in culise, in viata reala, e peste tot. Totul e dus la extrema.”

Cat despre criticile, care i se aduc, Valeria spune ca: „Uneori le iau la suflet, uneori nu. Depinde… Sunt zile in care imi pare ca nu mai pot, imi fac bagajele si ma duc la mama. Dar, niciodata nu apuc s-o fac.”, a conchis Valeria.


 

Sursa foto: Instagram.com