Vacanta cu momente memorabile pentru Daniela si Victor Ciocanu! Cuplul si-a sarbatorit aniversarea casatoriei intr-un mod inedit - VIDEO

Din ziua de 21 aprilie 2018, pentru frumosul cuplu Daniela si Victor Ciocanu, aceasta data are o semnificatie aparte si este un motiv in plus de sarbatoare, fiindca atunci a avut loc nunta lor.

Vacanta cu momente memorabile pentru Daniela si Victor Ciocanu! Cuplul si-a sarbatorit aniversarea casatoriei intr-un mod inedit - VIDEO

Desi s-au casatorit in aprilie, Daniela a spus ca nu e neaparat sa treaca prea mult timp de la aceasta sarbatoare pentru a o celebra, ei in fiecare luna obisnuiesc sa organizeze cate un moment special in aceasta zi:  "Noi nu ne oferim cadouri cu ocazia acestui eveniment, dar in aceasta zi incercam sa fugim din oras, sa facem ceva deosebit pentru colectia noastra de amintiri.". 

 


Sfarsitul lunii august, Daniela si Victor il savureaza departe de casa, mai exact, in Croatia. Acolo ei au parte de o vacanta minunata, unde au sarbatorit si doua evenimente importante din viata lor. Este vorba despre ziua de nastere a sotului blondinei, ce a avut loc pe 20 august si deja, evident, aniversarea casatoriei, care s-a desfasurat intr-un mod neobisnuit: "Am dansat, mi-a imbracat inelul pe deget si am realizat multe alte chestii pe care le vom pastra doar pentru noi..." 

Daniela si Victor - Noi va dorim vacanta frumoasa in continuare si multi ani fericiti impreuna! 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: instagram.com