Un cunoscut interpret de la noi a aflat cum se poate starpi coruptia. Vezi ce idei revolutionare are artistul - VIDEO

Canta, face sport, se pronunta in probleme sociale si tine discursuri motivationale.

Un cunoscut interpret de la noi a aflat cum se poate starpi coruptia. Vezi ce idei revolutionare are artistul - VIDEO

Toate acestea le reuseste cu succes Adrian Graur, pentru ca, spune el ,miscarea inseamna viata: “Sunt atat de plin de energie dupa diversele ceremonii la care merg, incat uneori nu pot dormi.”

Muzica perioadei interbelice este pentru el un alt univers, in care interpretul pare sa se regaseasca totalmente. Chiar daca stilul muzical abordat de el nu este deloc comercial, artistul este sigur: “In muzica daca se vorbeste despre bani, gata… arta zero.”

Discurile de vinil au pentru el un farmec aparte: “Am gasit un disc vinil pe la bunica in pod. Am mers la un anticar, care mi-a oferit un patefon si am putut savura acel “harait” incomparabil al vinilurilor.” povesteste cu mult entuziasm artistul.Pe langa pasiunea muzicala, muzicianul este si un cetatean foarte activ social. Acesta a declarat recent ca a descoperit un remediu sigur impotriva fenomenului coruptiei: ”Cea mai buna solutie in combaterea coruptiei este sa trecem la economie digitala. Transferul prin banca este mult mai complicat si putini se vor incumeta sa incerce.”

 

 Urmareste in videoul ce urmeaza mai multe detalii despre pasiunile lui Adrian, dar si cum acesta interpreteaza irepetabila mostenire muzicala romaneasca: