Tu cat de activ esti pe retelele de socializare si ce detalii din viata ta obisnuiesti sa publici pe internet? Cristina Zavatin: "Adolescentii trebuie sa inteleaga ca ceea ce ei posteaza poate fi folosit impotriva lor." - VIDEO

Tehnologia este parte din viata noastra. Folosim telefoanele si tabletele mai mult ca oricand, iar internetul a devenit aproape vital. Nu intotdeauna insa spatiul virtual este atat de inofensiv pe cat ti se pare. Cum te protejezi de amenintarile mediului online, a explicat Cristina Zavatin.

Tu cat de activ esti pe retelele de socializare si ce detalii din viata ta obisnuiesti sa publici pe internet? Cristina Zavatin: "Adolescentii trebuie sa inteleaga ca ceea ce ei posteaza poate fi folosit impotriva lor."  - VIDEO

Centrul pentru Jurnalism Independent a lansat o serie de tutoriale despre securitatea digitala: "Aceste tutoriale nu sunt doar pentru copii, dar si pentru maturi. Astfel, parintii o sa fie informati la ce riscuri sunt supusi copii lor." 

Ce fotografii nu ar trebui sa posteze adolescentii, cat de confidentiale trebuie sa fie conversatiile private, la fel multe alte detalii utile la acest subiect, vezi in video de mai jos.