Tot interviul a stat in bratele Anisoarei Loghin! Ce invitat nu s-a putut dezlipi de prezentatoare - VIDEO

Moment adorabil in studioul O Seara Perfecta. Unul din invitatii Anisoarei Loghin s-a atasat enorm de blonda si nu a vrut sa mai plece de langa ea.

Tot interviul a stat in bratele Anisoarei Loghin! Ce invitat nu s-a putut dezlipi de prezentatoare - VIDEO

Astazi, de Ziua internationala a animalelor, medicul veterinar Artiom Sevcenco a venit insotit de un patruped simpatic – catelusul Lotus. Anisoara Loghin l-a luat in brate pe cainisor, iar acesta s-a acomodat si nu a mai vrut sa plece de langa gazda emisiunii.

Artiom spune ca meseria de veterinar i se transmite din familie si ca ii place enorm sa lucreze cu animalutele. Medicul a marturisit ca are acasa doua pisici, dar intotdeauna a fost un mare iubitor de caini.

 

Te intrebai daca este bine atunci cand copiii cresc langa animalele de companie si ce riscuri pot aparea in acest caz? Artiom te asigura ca prezenta necuvantatoarelor nu poate fi altfel decat benefica intr-o familie: “Animalele trebuie neaparat sa participe la educarea si cresterea unui copil. Asta in cazul in care nu exista alergii sau alte contraindicatii. Daca animalele sunt ingrijite, vaccinate la timp, deparazitate, ele nu reprezinta un pericol pentru transmiterea bolilor.”