Petreceri si veselie in perioada Postului? Gheorghe Topa: „Aristii oricum au nevoie ca vocea sa se mai linisteasca” - VIDEO

Invitat la O Seara Perfecta, cantaretul a vorbit despre viata de interpret, in special, din timpul postului.

Petreceri si veselie in perioada Postului? Gheorghe Topa: „Aristii oricum au nevoie ca vocea sa se mai linisteasca” - VIDEO

Gheorghe Topa adora sa sustina concerte in intreaga tara, deoarece bucura publicul care a venit sa-l aplaude: „Te simti mai fericit sa stii ca a venit cineva sa te vada din propria initiativa.”

Totodata, acesta canta si la diverse concerte decaritate: „Ne place sa fim prezenti la astfel de evenimente. Totusi, sunt cazuri in care si refuzam, deoarece noi, nu putem sti ce vom face peste o luna sau doua.”

Gheorghe Topa sustine ca la noi in tara se fac din ce in ce mai putine nunti: „Deja vine generatia cu mai putini copii si respectiv, sunt si mai putine cereri. In acelasi timp, multi isi fac nuntile peste hotare.”

Dat fiind faptul ca suntem in perioada Postului Mare, s-au redus si numarul concertelor: „Artistii oricum au nevoie ca vocea sa se mai linisteasca, sa mai stam prin studiouri pentru a scoate ceva nou.”

Spre final de emisiune, Gheorghe Topa ne-a incantat auzul cu prima sa melodie cantata vreodata pe scena - “Lacrima amara.”

 

 

 

Sursa foto: Google.com